Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pulbere pentru lustruit granit Graniplus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Aplicatii:
Graniplus este o combinatie de pulberi pentru lustruire si abrazivi sintetici, perfect echilibrata, care permite lustruirea granitului cu utilizarea masinilor monodisc cu turatia 100-400 RPM.

Mod de folosire: Suprafata trebuie curatata inainte de inceperea tratamentului, pentru a elimina reziduurile, dupa care se aplica intre 30 gr la 60 gr (2 sau 3 linguri) de produs pe metru patrat; se adauga apa  pentru a se obtine o textura laptoasa, se intinde pe suprafata cu o pasla prin utilizarea masini monodisc, suprafata trebuie sa fie umeda cand se aplica tratamentul, nu trebuie lasata pulberea sa se usuce complet pe suprafata.Un strat subtire al produsului utilizat ramane pe suprafata.

Eliminati pulberea  (folosind o carpa) si verificati daca  gradul de finisare a fost atins si, daca considerati ca mai e necesar repetati operatiunea.Dupa ce tratamentul a fost aplicat, indepartati surplusul folosind un detergent neutru cum ar fi: detergent G. Dupa aceea clatiti bine cu apa curata.

Se recomanda dupa acest tratament de lustruire o impermeabilizare a suprafetei, cu produse precum: Macchiablock, Wet Plus, Aquastop. Aplicati produsul numai pe suprafata umeda. Produs pentru uz profesional.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura