Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Produs protectie si lustruire Linfastone Polish

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Linfastone Polish - produs ecologic, special pentru curatare, lustruire si protectie - ceara ecologica sub forma de crema, cu un continut bogat de ceara de albine, a fost conceputa special pentru a curata, lustrui si proteja suprafetele din marmura si granit din bai si bucatarii.

Acesta mai poate fi utilizat pe coloane, pereti, monumente, pervazuri, sculpturi etc.
LINFASTONE POLISH are proprietati hranitoare excelente ce ajuta la mentinearea unui aspect impecabil al suprafetelor din piatra si creeaza o pelicula rezistenta cu capacitatea unica de a respinge praful. Nu este recomandat pentru pardoseli.

Mod de folosire:
Produsul nu se dilueaza (este gata de utilizare).
Se agita bine flaconul inainte de utilizare, se toarna cateva picaturi pe o laveta alba, moale, curata si uscata, se raspandeste uniform pe suprafata. Se recomanda folosirea produsului cu moderatie. Lasati produsul sa se usuce pentru cateva minute si apoi lustruiti cu miscari energice pana la obtinerea lustrului dorit.

SFATURI UTILE:
Toate pietrele naturale ar trebui sa fie protejate cu substante impermeabilizare inainte de utilizarea produsului LINFASTONE POLISH.

Se recomanda efectuarea unui test pe o zona mica din supratafata pentru a va asigura ca LINFASTONE POLISH este potrivit pentru materialul care trebuie tratat.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura