Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ceara lustruire Lux Veneziana

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Lux Veneziana este o ceara foarte fina obtinuta prin combinarea celor mai bune ceruri braziliene de Carnauba si ceara de albine. Garanteaza suprafetelor tratate o protectie de lunga durata cu mentinerea luciului natural al acestora.

Creeaza o bariera rezistenta la mizerie. Mareste gradul de lustruire. Usureaza intretinerea suprafetelor. Protectie de lunga durata. LUX creeaza o bariera impermeabila impotriva murdariei si sporeste frumusetea suprafetelor.

Pe langa ceara de albine pura, unul din ingredientele pretioase ale acestui produs LUX contine si ulei de terebentina din muguri de pin, ceea ce sporeste stralucirea suprafetelor tratate cu aceasta.

Mod de folosire: Produsul nu se dilueaza (este gata de utilizare, dupa o amestecare prealabila). Se aplica doua straturi de LUX la un interval de 4-5 ore intre ele. Se aplica un strat subtire cu ajutorul unui burete sintetic, o carpa sau o perie. De asemenea , este posibil sa se aplice ceara folosind si o masina monodisc cu o perie medie.

Dupa aplicare, se lasa sa se usuce timp de cateva ore, apoi se lustruieste cu o laveta din lana, o pasla, sau o masina monodisc echipata cu pad alb sau bej.

In urma tratamentului suprafata va capata un foarte bun grad de lustruire.
Ceara nu trebuie folosita in exces.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura