Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ceara siliconica Bello

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Bello este tratamentul ideal pentru a revitaliza culoarea naturala a pietrei lustruite si de a reda luciul decoratiunilor, statuilor, suprafetelor din marmura, calcar, granit si bineinteles fatadelor de piatra.

Formula sa speciala permite o uscare rapida, este usor de aplicat chiar si in interiorul cavitatilor si pe la colturi, permitand evaporarea naturala a umezelii din piatra, patrunde profund si accentueaza culoarea naturala a pietrei  oferind un aspect de umed.

Bello este un produs lichid, transparent care  previne formarea mucegaiului, nu creeaza pelicule inestetice si lasa sa respire materialul aplicat.

Mod de folosire:  este gata de utilizare (nu se dilueaza cu solventi sau apa).

Produsul se agita bine inainte de utilizare. Se intinde uniform cu o rola, cu o perie sau o laveta moale pe suprafata curata , uscata si fara praf.

Se lasa sa se usuce timp de cel putin 10 minute, apoi se lustruieste cu o carpa curata pentru a indeparta orice urma de exces a produsului aplicat. Se insista in interiorul cavitatilor si pe la colturi.

Randamentul produsului / Acoperire: Cu 1 litru de produs, este posibil sa se trateze 25/30 mq- de marmura si granit lustruita. Cu 1 lt. de produs este posibil sa se trateze in jurul valorii de 25/30 mp de marmura si granit lustruit.

Odata tratata suprafata se lasa sa se usuce complet timp de cel putin 24 de ore.

Garantia produsului este de 12 luni, daca este depozitat in conditii normale, la 20 C, ferit de lumini de soare, umiditate si surse de caldura.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura