Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tratament impermeabilizare Nanotech

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Produs lichid pe baza de nanoparticule de silicat de fluor pentru tratarea suprafetelor de sticla, ceramica sau alte suprafete netede.

Componentele active ale produsului patrund in microporozitatile materialului aducand modificari la nivel molecular si devenind in final parte a structurii materialului tratat.

Rezultate, ce face imposibila patrunderea oricaror sedimente in interiorul materialului, asigurand un triplu efect:
EFECT AUTOCURATARE : Protectia rezistenta si de lunga durata pe care produsul o creeaza la suprafata materialului impiedica ca aceasta sa fie atacata de mizerie. Practic faciliteaza curatenia de intretinere si reduce frecventa curatarilor.
EFECT DE IMPERMEABILIZARE LA APA SI GRASIMI : Efectul obtinut pe sticla sau alta suprafata neteda tratata este de perfecta alunecare a apei evitandu-se astfel depunerile de calcar.
EFECT ANTIMUCEGAI, ANTIBACTERIAN SI ANTIMICROBIAN : Creaza o bariera optima contra micro-organismelor, evitand depunerea acestora in porii materialului.
Consum : 30 - 50 ml / mp (cu 1L pot fi tratati 20 si 35 mp).
Durata tratamentului, care poate varia in functiile de conditiile la care este supusa suprafata, este de aprox. 1 an.
Posibile aplicatii : Sticla si ferestre, Oglinzi, Obiecte sanitare ceramice, Cabine de dus, Placi ceramice, Panouri fotovoltaice, Parbrize - Geamuri autoturisme

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura