Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Impermeabilizant efect umed Wet Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Wet Plus este un impermeabilizant cu protectie la apa, ulei si grasimi. Nu formeaza pelicula inestetica si lasa materialul tratat sa respire impiedicand formarea de muschi si eflorescente la suprafata acesteia.

Dupa efectuarea tratamentului materialul va avea un placut aspect de umed mentinandu-si in acelasi timp culoarea naturala.
Rezistent la raze UV
Protectie apa, uleiuri si grasimi
Nu formeaza o pelicula inestetica
Marmura, Granit, travertin, ciment etc.
Exterior si interior.

Mod de folosire:
Produsul nu se dilueaza (este gata de utilizare).
Aplicati produsul pe suprafata curata si uscata. Indeprtati orice pata sau eforescenta de pe suprafata ininte de aplicare deoarece indepartarea acestora dupa efectuarea tratamentului va fi foarte dificila. Aplicati cu un buret, o laveta, un rulou sau o pensula.

Acest tip de aplicare faciliteaza penetrarea produsului in material. Aplicati pana la saturarea completa a materialului (lasati sa treaca 2 ore intre aplicari). Dupa tratament lasati materialul sa se usuce pentru 24 ore. Piesele mici pot fi tratate prin imersie. Acordati atentie sporita in cazul tratamentelor statuetelor sau a altor decoratiuni astfel incat sa facilitati penetrarea produsului in toate cavitatile.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura