Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Impermeabilizant profunzime Idrosilan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Idrosilan este un impermeabilizant cu protectie la apa, cu vascozitate redusa, bazat pe oligomeri silani si solventi hidrocarbonati ce patrund in profunzimea materialului si asigura protectie atat la exterior, cat si la interior pentru piatra naturala, granit, marmura, travertin, compozit, caramida, mozaic, ciment.

Idrosilan este un impregnant de profunzime ce reduce formarea umezelii, astfel inhiband formarea de saruri si eflorescente de suprafata. De asemenea, reduce absorbtia de apa prevenind aparitia mucegaiului si a algelor. Protejeaza impotriva mizeriei rezultate in urma poluarii, facand curatarea materialului mult mai usoara.

Idrosilan nu modifica permeabilitatea la vapori si permite transpiratia materialelor tratate, lasandu-le protejate impotriva agentilor atmosferici, ploilor acide si luminii solare.

Actiunea de protectie poate dura pana la 5 ani, daca produsul este aplicat corect si pana la saturarea completa a materialului.

Mod de folosire:
Produsul nu se dilueaza (este gata de utilizare).

Pe suprafata perfect curata si uscata aplicati din abundenta IDROSILAN folosind un vaporizator de joasa presiune sau un rulou. Una sau doua maini trebuie aplicate (3-4 ore intre aplicari). La tratarea suprafetelor verticale evitati scurgerea pe suport a produsului.

Recomandam sa efectuati o proba in prealabil.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura