Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Discuri / paduri diamantate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Tratamentul in 4 pasi- efectuat cu padurile diamantate asigura obtinerea unui grad de lustruire excelent al materialului, redand culoarea pietrei naturale si scotand in evidenta venatura in cazul marmurei.

G1 Agresiv - Aceasta granulatie foarte abraziva lasa o suprafata curata si slefuita. Este folosita pentru reconditionarea pavimentelor ce prezinta zgarieturi fine si pete in profunzime.

G2 Mediu - In mod normal se utilizeaza dupa granulatia G1 pentru a scoate zgarieturile si imperfectiunile minore. Poate fi folosit , si ca prima etapa in cazul suprafetelor foarte murdare. Dupa aceasta etapa , suprafata este pregatita pentru lustruire.

G3 Fin - Aceasta granulatie asigura un prim nivel de lustruire. Multe supermarket-uri si centre comerciale aleg acest nivel de lustru, ca fiind suficient (suprafata in acest moment nu este foarte alunecoasa). Discul cu granulatie fina este utilizat pentru intretinerea curenta a suprafetelor,  in vederea eliminarii zgarieturilor foarte fine si a petelor superficiale.

G4 Foarte fin - Aceasta granulatie asigura obtinerea unei suprafete extrem de bine lustruite. Poate fi folosit pentru intretinerea zilnica in vederea mentinerii unui paviment lucios pentru o lunga perioada de timp.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura